Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δε σόκαρε τον Ricciardo το αντίο του Vettel

Ελλάδα 18:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δε σόκαρε τον Ricciardo το αντίο του Vettel

FORMULA 1

Δε σόκαρε τον Ricciardo το αντίο του Vettel

FORMULA 1

Για πολλούς η επιλογή του Sebastian Vettel να ενεργοποιήσει τη ρήτρα απόδοσης στο συμβόλαιο του με τη Red Bull Racing για να φύγει με προορισμό τη Ferrari, αποτέλεσε έκπληξη. Όχι όμως και για τον teammate του στους “ταύρους”, Daniel Ricciardo.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Περίμενα να συμβεί οτιδήποτε, να φύγει, να μείνει, δεν σοκαρίστηκα λοιπόν όταν ανακοίνωσε πως τελικά θα αποχωρήσει από την ομάδα. Όπως το βλέπω, πανηγύρισε τέσσερις τίτλους με τη Red Bull και βρήκε τώρα μία ευκαιρία να πάει σε κάποια άλλη ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς να είναι ακόμα μεγάλος σε ηλικία. Πιθανότατα ήθελε μία νέα πρόκληση“, είπε ο Ricciardo στο βρετανικό περιοδικό Autosport.

O νικητής τριών αγώνων φέτος (έναντι κανενός του Vettel) μίλησε και για την συνύπαρξη τους στις τάξεις των τετράκις παγκόσμιων πρωταθλητών.

Advertisement
Advertisement

Στην πορεία της σεζόν δεν διέκρινα κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του έναντι εμού. Ήταν δίκαιος και σωστός από την πρώτη ημέρα κι αυτό δεν άλλαξε μετά τις νίκες μου. Με σεβόταν. Είμαι σίγουρος πως θα ήθελε να έχει κερδίσει έναν αγώνα, ίσως λοιπόν να είναι λίγο πιο απογοητευμένος απ’ ότι δείχνει αλλά αυτό δεν το έχει δείξει στις συσκέψεις ή συζητήσεις που είμαι κι εγώ παρών. Είμαι όμως σίγουρος πως βαθιά μέσα του, θέλει να πάρει μία νίκη φέτος. Όταν ο teammate σου κερδίζει κι εσύ όχι, είναι λογικό να θυμώνεις. Όμως, είναι υπέρ του πως δεν έχει καταφερθεί με κάποιον τρόπο εναντίον μου ή εναντίον της ομάδας. Δεν ξέρω τι κάνει πίσω από κλειστές πόρτες αλλά δεν έχει κάνει τίποτα ενώπιόν μας, έχει λοιπόν διαχειριστεί πολύ καλά την κατάσταση“, είπε ο Αυστραλός.

Το 2015 ο Ricciardo θα έχει ως teammate τον Daniil Kvyat που θα προβιβαστεί από τη Scuderia Toro Rosso.