Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Στην Ελλάδα η παρουσίαση του νέου Passat

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Στην Ελλάδα η παρουσίαση του νέου Passat

ΝΕΑ

Επιβεβαίωση NewsAuto: Στην Ελλάδα η παρουσίαση του νέου Passat

ΝΕΑ

Όπως είχε αποκαλύψει το NewsAuto.gr από τον περασμένο Μάιο, η Volkswagen θα πραγματοποιήσει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία την παρουσίαση του μεσαίου της οικογενειακού μοντέλου. Το νέο Passat θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυτελές Costa Navarino, όπου θα κληθούν οι έμποροι της γερμανικής μάρκας από όλο τον κόσμο. Το «Passat Experience» θα διαρκέσει εννέα εβδομάδες, από τις 6 Οκτωβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Περίπου 20.000 άτομα θα φιλοξενηθούν στο Costa Navarino, καθιστώντας αυτό το συνέδριο ως το μεγαλύτερο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Volkswagen για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες τις πτυχές των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και άνεσης που διαθέτει το νέο Passat. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία για εκτενή δοκιμαστική οδήγηση, καθώς σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχουν στη διάθεση των συμμετεχόντων περισσότερα από 200 Passat με διαφορετικούς κινητήρες και εξοπλισμό.

«Η εκδήλωση στην περιοχή της Μεσσηνίας είναι μια δέσμευση προς την Ελλάδα, τους τοπικούς εταίρους μας και τους ανθρώπους εκεί», δήλωσε ο κ. Anders-Sundt Jensen, επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Μάρκετινγκ Επιβατικών Αυτοκινήτων της Volkswagen και συμπλήρωσε: «Να τονίσουμε ότι οι τοπικοί συνεργάτες μας βοήθησαν πολύ στην οργάνωση και πολλά ξενοδοχεία επέκτειναν τη λειτουργία τους για τον σκοπό αυτό. Η τοποθεσία επιλέχθηκε με μεγάλη προσοχή και στο πνεύμα του “Think Blue”, την φιλοσοφία της μάρκας που αφορά στην οικολογική συνείδηση. Το ξενοδοχείο που επιλέξαμε για την εκδήλωση αυτή είναι βαθύτατα προσηλωμένο στη βιωσιμότητα και την οικολογική υπευθυνότητα».

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τις αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο που θα παρέχονται σε όλα τα στελέχη πωλήσεων, οι Εξουσιοδοτημένοι Έμποροι της Volkswagen θα ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στην αγορά και τη στρατηγική της μάρκας αντίστοιχα για τη χώρα τους.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για την όγδοη γενιά του VW Passat.