Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβαθμισμένο VW Touareg στο Παρίσι

Ελλάδα 10:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμισμένο VW Touareg στο Παρίσι

ΝΕΑ

Αναβαθμισμένο VW Touareg στο Παρίσι

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Touareg είχε κάνει πρεμιέρα στο Πεκίνο πριν από μήνες και τώρα προετοιμάζεται για την πανευρωπαϊκή του στο σαλόνι του Παρισιού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Το μεγαλύτερο SUV στην γκάμα της VW αποκτά νέο παρουσιαστικό και αναβαθμισμένους κινητήρες. Ξεκινώντας από τον αισθητικό τομέα η ανανέωση εναρμονίζει το Touareg με τα πιο πρόσφατα μοντέλα της εταιρίας χάρη στη νέα μάσκα και τους προβολείς. Οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί, παρόμοιου ύφους αναβάθμιση συναντάμε και στο πίσω μέρος ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν εξίσου διακριτικές αλλαγές.

Έτσι, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται κάτω από τα καπό και συγκεκριμένα στις αναβαθμισμένες V6 ΤDI εκδόσεις που είναι και οι δημοφιλέστερες στην ευρωπαϊκή αγορά. Με τον συγκεκριμένο ντίζελ κινητήρα που είναι πλέον Euro 6 υπάρχουν οι εκδόσεις με 204 PS και 262 PS με κατανάλωση 6,6 lt/100 km και εκπομπή 173 g CO2/km (η ισχυρότερη 174).

Advertisement
Advertisement

Τα νούμερα εντυπωσιάζουν, ενώ υπενθυμίζεται πως την μεταφορά της ισχύος στου τέσσερις τροχούς μεταφέρει αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Αναβαθμισμένη είναι και η ανάρτηση, ενώ στον εξοπλισμό έχουν προστεθεί νέα συστήματα ασφαλείας. Η διάθεση του νέου Touareg στην Δυτική Ευρώπη έχει ξεκινήσει στις V6 & V8 ντίζελ εκδόσεις καθώς και στην υβριδική.