Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Opel Vivaro σε επιβατική έκδοση

Ελλάδα 20:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Opel Vivaro σε επιβατική έκδοση

ΝΕΑ

Νέο Opel Vivaro σε επιβατική έκδοση

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρία παρουσίασε την Combi έκδοση του γνωστού επαγγελματικού της μοντέλου με αποσπώμενες σειρές καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Κάποτε τα μικράν βαν ήταν άχαρα και άκομψα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες προτάσεις που συνδυάζουν επαγγελματική πρακτικότητα με στιλ. Πάρτε για παράδειγμα το Opel Vivaro και συγκεκριμένα την έκδοση Combi που διατίθεται σε δύο τύπους αμαξωμάτων (με μήκος 4998 ή 5398 mm) και στην Γερμανία κοστίζει από 25.485€.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων με τις δύο τελευταίες να είναι πλήρως αποσπώμενες μετατρέποντας το Vivaro Combi σε ένα …Vivaro (δηλ. το επαγγελματικό βαν). Από πλευράς εξοπλισμού το μεγάλο πολυχρηστικό της Opel δεν έχει να ζηλέψει κάτι από ένα πιο συνηθισμένο MPV περιλαμβάνοντας το νέο infotainment σύστημα IntelliLink με οθόνη αφής 7’’ και σύστημα πλοήγησης, σύνδεση Bluetooth κ.α.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα του Vivaro Combi περιλαμβάνει τις εκδόσεις 1.6 CDTi με 90 PS και 115 PS καθώς και δύο ισχυρότερες BiTurbo στα ίδια κυβικά με 120 PS και 140 PS. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η BiTurbo με τους 120 PS έχει μέση κατανάλωση 5,7 lt/100 km και εκπομπή CO2 στα 149 g/km.