Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι νέο ετοίμασε η Subaru;

Ελλάδα 3:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι νέο ετοίμασε η Subaru;

ΝΕΑ

Τι νέο ετοίμασε η Subaru;

ΝΕΑ

Στις 25 Αυγούστου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου sport sedan της ιαπωνικής μάρκας. Το WRX S4 προορίζεται αρχικά για την αγορά της Ιαπωνίας και στη διάθεσή μας έχουμε ένα λιτό δελτίο Τύπου και μία σκοτεινή φωτογραφία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σύμφωνα με τη Subaru, το WRX S4 φέρει το σύστημα τετρακίνησης της εταιρείας, το οποίο συνδυάζεται με «κορυφαία παθητική ασφάλεια, συμπεριφορά φιλική προς το περιβάλλον και πολυτελή αίσθηση». Το όνομα «S4» παραπέμπει στα «Sports performance – Safety performance – Smart driving – Sophisticated feel».

Ο εξοπλισμός του Subaru WRX S4 θα περιλαμβάνει το σύστημα EyeSight, το οποίο διατίθεται προαιρετικά στο νέο Legacy. Χρησιμοποιεί μία κάμερα για να «σκανάρει» το δρόμο και σε συνεργασία με τα Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Braking και Vehicle Lane Departure Warning αποτρέπει τα τροχαία ατυχήματα.

Advertisement
Advertisement

Πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη και τις επιδόσεις του νέου sedan της Subaru θα γίνουν γνωστές στις 25 Αυγούστου. Μπορούμε να εικάσουμε ότι πρόκειται για μία πιο… ήπια έκδοση των WRX και WRX STI, με χαμηλότερη κατανάλωση, πολυτελές εσωτερικό και πλουσιότερο εξοπλισμό. Πιθανή επιλογή κινητήρα είναι ο 2λιτρος boxer, με ισχύ χαμηλότερη από τα 268 PS του WRX.