Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το «Nismo N Attack Package»

Ελλάδα 21:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το «Nismo N Attack Package»

ΝΕΑ

Έτοιμο το «Nismo N Attack Package»

ΝΕΑ

Το Nissan GT-R Nismo είναι ένα από τα ταχύτερα τετράτροχα στον πλανήτη και πέρυσι στις 30 Σεπτεμβρίου είχε καταφέρει να γράψει ιστορία στο Nürburgring.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Το Nissan GT-R Nismo είχε αναδειχθεί τότε το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει περάσει από την Πράσινη Κόλαση με χρόνο 7:08.679, μειώνοντας κατά περίπου 10 sec τον αμέσως καλύτερο προηγούμενο χρόνο που είχε το GT-R. Πρόσφατα, η Nissan Motorsports (NISMO) ανακοίνωσε την διάθεση του πακέτου «NISMO N Attack Package» (εκτός Ιαπωνίας από το φθινόπωρο) το οποίο συναρμολογείται κατευθείαν στο εργοστάσιο στο Omori.

Ουσιαστικά, το πακέτο αναβάθμισης με το οποίο το GT-R Nismo κατάφερε να πετύχει την απίστευτη περσινή επίδοση, πλέον τοποθετείται και με την βούλα σε κανονικό μοντέλο παραγωγής επισημοποιώντας το ρεκόρ. Το πακέτο περιλαμβάνει διάφορα εξαρτήματα βελτίωσης όπως αμορτισέρ της Öhlins, αντιστρεπτικές μεγαλύτερης διατομής, νέα τακάκια και ισχυρότερα φρένα, ειδική εξαγωγή, νέα χαρτογράφηση κινητήρα, νέα ελαφρύτερα Recaro καθίσματα, εκτενή χρήση ανθρακονημάτων και τη μεγάλη πίσω αεροτομή, που ανεβάζουν το κόστος του βασικού N Attack κατά περίπου 30.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement