Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το περιπετειώδες Nissan X-Trail

Ελλάδα 22:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το περιπετειώδες Nissan X-Trail

ΝΕΑ

Video: Το περιπετειώδες Nissan X-Trail

ΝΕΑ

Αποτελεί ουσιαστικά ένα μεγαλύτερο Qashqai, καθώς εκτός από τις εμφανείς σχεδιαστικές ομοιότητες μοιράζονται και τις ίδιες τεχνολογικές λύσεις. Η Nissan συνεχίζει να επενδύει στα crossover, τακτική που αποδείχθηκε «χρυσωρυχείο» μέχρι σήμερα. Η νέα γενιά του X-Trail είναι ήδη διαθέσιμη στη χώρα μας, σε εκδόσεις με 5 και 7 θέσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης προσφέρει σε όλες τις εκδόσεις δώρο το όφελος απόσυρσης και πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε όλες τις τιμές. Στο video της Nissan στο youtube, τονίζεται ο περιπετειώδης χαρακτήρας του X-Trail, που ωθεί τον οδηγό του να βρει… αφορμές για να ξεφύγει από την πόλη.

Μοναδικός διαθέσιμος κινητήρας κατά το λανσάρισμα του X-Trail είναι ο γνωστός 1.6 dCi με τα 130 PS και τα 32,6 kgm ροπής. Συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο αλλά και με CVT, ενώ υπάρχουν και εκδόσεις 4×4 με το σύστημα τετρακίνησης ALL MODE 4x4i. Η μέση κατανάλωση για τις προσθιοκίνητες εκδόσεις με το χειροκίνητο κιβώτιο είναι 4,9 lt/100 km (129 g/km). Στις εκτός δρόμου δυνατότητες κίνησης συνεισφέρει και η απόσταση των 21 cm από το έδαφος.

Advertisement
Advertisement