Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτο σκίτσο για τη νέα Fabia

Ελλάδα 4:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτο σκίτσο για τη νέα Fabia

ΝΕΑ

Πρώτο σκίτσο για τη νέα Fabia

ΝΕΑ

Τα σουπερμίνι αναμένεται να κυριαρχήσουν στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, στις αρχές Οκτωβρίου. Ένα από αυτά θα είναι η νέα Fabia, για την οποία – πέρα από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες – έχουμε στα χέρια μας και το επίσημο σκίτσο από τη Skoda. Σε αυτό καταγράφονται λεπτομέρειες, όπως η νέα εταιρική μάσκα που ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα και οι έντονες γραμμές που διατρέχουν τα πλαϊνά του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η τρίτη γενιά της Fabia δανείζεται στοιχεία από το πρωτότυπο VisionC, ενώ «λόγο» στο τελικό σχέδιο είχε και η Skoda Motorsport. Η νέα πεντάθυρη Fabia είναι κατά 9 cm πιο φαρδιά και κατά 3 cm πιο χαμηλή, ώστε να εξασφαλίζει πιο ασφαλή και δυναμική συμπεριφορά από την προκάτοχό της. Το εσωτερικό της θα προσφέρει δυνατότητες εξατομίκευσης, στο πνεύμα της εποχής.

Η θυγατρική του Ομίλου Volkswagen δεν έχει κάνει γνωστά στοιχεία για τους κινητήρες, όμως είναι λογικό να περιμένουμε πιο οικονομικές εκδόσεις των TSI και TDI, ίσως και τον 1.4 βενζινοκινητήρα με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει δημοσιεύσει και παλαιότερα, δεν θα λανσαριστεί η έκδοση επιδόσεων RS, καθώς δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση από το κοινό.

Advertisement
Advertisement