Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πότε θα έρθει το Opel Adam στην Ελλάδα;

Ελλάδα 13:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πότε θα έρθει το Opel Adam στην Ελλάδα;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πότε θα έρθει το Opel Adam στην Ελλάδα;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τελικά στα μέσα Φεβρουαρίου θα δούμε τα πρώτα Opel Adam στη χωρα μας. Αυτό αποκάλυψε ο Δειυθυντής Πωλήσεων της GM Ελλάς, Τάσος Αραμπατζής στην ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha 9,89, Men+Speed (καθημερινά 16.00 με 18.00).

Advertisement
Advertisement

Με το νέο Adam οι Γερμανοί μπαίνουν σε μία ιδιαίτερα εμπορική κατηγορία, στην οποία κατοικοεδρεύουν μεταξύ άλλων τα Fiat 500, VW UP, Seat Mii, Skoda Citigo, Ford Ka, Citroen DS3 κ.α.
Με δεδομένου την ύπαρξη στη γκάμα του Agila, οι ιθύνοντες της Opel βαφτίσουν το αυτοκίνητο του ως ένα life-style μοντέλο της κατηγορίας Α, περιορίζοντας τους ανταγωνιστές του, στα Fiat 500, Citroen DS3, Mini…
Το Adam μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα με το μήκος του να είναι στα 3,70 m (πλάτος 1,72 m χωρίς καθρέπτες). Σημειώστε πως το αυτοκίνητο θα διατίθεται με τρίθυρο αμάξωμα.

Το Opel Adam θα διατίθεται αρχικά με τρεις βενζινοκινητήρες (1.2lt 70 PS, 1.4lt 87 PS και 1.4lt 10PS) οι οποίο θα συνδυάζονται με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Όλοι οι κινητήρες θα διατίθενται με ένα το τεχνολογικό πακέτο ecoFLEX που περιλαμβάνει τη λειτουργία Start/Stop. Αργότερα, θα προστεθεί και ένας μικρός βενζινοκινητήρας, με υπερσυμπίεση. Αυτός θα συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο νέας γενιάς.

[nggallery id=219]

Advertisement
Advertisement