Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα νέα μοντέλα του Ομίλου Volkswagen

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα νέα μοντέλα του Ομίλου Volkswagen

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα νέα μοντέλα του Ομίλου Volkswagen

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto.gr μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση με την πρωτεύουσα της Κίνας, τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων – πρωτότυπα και παραγωγής – του Ομίλου Volkswagen. Ανάμεσά τους το… εξωφρενικό Golf R με τα 400 PS, το νέο SUV της Audi που θα μας οδηγήσει στο Q4 και το ανανεωμένο Touareg.

Advertisement
Advertisement

4.15 μ.μ. Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ομίλου Volkswagen, μία μέρα πριν την έναρξη της έκθεσης αυτοκινήτου του Πεκίνου. Ευχαριστούμε που την παρακολουθήσατε στο NewsAuto.gr. Καλή Ανάσταση σε όλους!

4.00 μ.μ. Παρουσίαση για το πρώτο υβριδικό μοντέλο της Benltey, έστω σε πρωτότυπη μορφή, τη Mulsanne Hybrid. Η υβριδική τεχνολογία θα περάσει το 2017 σε αυτοκίνητο παραγωγής και συγκεκριμένα στο πολυτελές SUV. Περισσότερα ΕΔΩ.

3.25 μ.μ. Το αστέρι της Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου είναι αναμφίβολα το Golf R400, με 2λιτρο turbo που αποδίδει 400 PS! Όλες τις σχετικές πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Advertisement
Advertisement

3.20 μ.μ. Στη σκηνή το ανανεωμένο VW Touareg, με πιο πολυτελές εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό και οικονομικότερους diesel κινητήρες. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

3.10 μ.μ. Αυτό είναι το TT offroad concept, ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τη sport συμπεριφορά ενός coupe με τις εκτός δρόμου δυνατότητες ενό SUV. Το πρωτότυπο αυτό μοντέλο (το μήκος του ανέρχεται σε 4,39 m.) φέρει υβριδικό σύστημα με μπαταρίες που φορτίζονται στην πρίζα (plug-in). Ο 2λιτρος TFSI συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, προσφέροντας συνδυαστική ισχύ 408 PS.

Επιταχύνει στα 100 km/h σε 5,2 sec και αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 250 km/h. H Audi ανακοινώνει μεικτή κατανάλωση 1,9 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 45 g/km. Το TT offroad concept είναι ικανό να διανύσει απόσταση 50 km με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι πληροφορίες λένε ότι όταν φθάσει στη γραμμή παραγωγής θα ονομαστεί Q4.

Advertisement

2.48 μ.μ. Με λίγα λεπτά καθυστέρηση άρχισε η εκδήλωση του Ομίλου Volkswagen στο Πεκίνο.

 

Advertisement