Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέο εντυπωσιακό concept από τη Volvo

Ελλάδα 11:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέο εντυπωσιακό concept από τη Volvo

ΝΕΑ

Nέο εντυπωσιακό concept από τη Volvo

ΝΕΑ

Την τρίτη δημιουργία της σχεδιαστικής ομάδας υπό τον Thomas Ingenlath θα παρουσιάσει η Volvo στη Γενεύη. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες πρόκειται για ένα μεγάλο station wagon, το οποίο ονομάζεται Concept Estate. Υιοθετεί την ίδια δυναμική κατεύθυνση στη σχεδίαση με τα προηγούμενα Concept Coupe και XC Coupe.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στο εμπρός μέρος διαγράφεται κάτω από το κάλυμμα η μεγάλη μάσκα, ενώ τα ιδιαίτερης σχεδίασης πίσω φωτιστικά σώματα παραπέμπουν στο XC Coupe. Από τη σιλουέτα του αμαξώματος διαπιστώνουμε τη «συγγένεια» με shooting brake μοντέλα. Από το Concept Estate θα προκύψει ένα μεγάλο station wagon, το οποίο θα ονομάζεται V90 και θα λάβει τη θέση του V70 στη γκάμα της σουηδικής μάρκας.

Κινητήρες θα είναι οι – τελευταίας γενιάς – Drive-E, αρχικά οι τετρακύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου με 2 lt. και ισχύ έως 306 PS. Η Volvo επιχειρεί τα τελευταία χρόνια να ανέβει «κατηγορία» τόσο σχεδιαστικά όσο και σε κινητήρια σύνολα, ώστε σε συνδυασμό με την κορυφαία τεχνολογία παθητικής ασφάλειας που διαθέτει να αναμετρηθεί με τους ανταγωνιστές της από τη Γερμανία.

Advertisement
Advertisement

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο concept car της Volvo.