Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Berger: Το είχε η μοίρα του Schumacher

Ελλάδα 9:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Berger: Το είχε η μοίρα του Schumacher

FORMULA 1

Berger: Το είχε η μοίρα του Schumacher

FORMULA 1

Ο Gerhard Berger προστέθηκε στη μακροσκελή λίστα των πρώην οδηγών της Formula 1 που μίλησαν για τον Michael Schumacher. Σύμφωνα με τον Αυστριακό, μοναδικός υπαίτιος για τη παρουσία του Γερμανού στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου μάχεται να μείνει στη ζωή, ήταν η μοίρα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Ήταν ένα παιχνίδι της μοίρας, αυτό έφταιξε και τίποτα άλλο. Το ξέρω από προσωπική εμπειρία καθώς είχα ένα αυτοκινητικό ατύχημα όπου είχα χτυπήσει άσχημα στον αυχένα μου. Ήμουν όμως τόσο τυχερός, που σε αυτοκίνητο που ακολουθούσε, βρίσκονταν δύο Γερμανοί διασώστες που έτυχε να έχουν και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για να με βοηθήσουν! Είχαν βρεθεί τυχαία στο σημείο, αναζητώντας κάποιο εστιατόριο, και μου έσωσαν τη ζωή! Αντίστοιχα, δεν μπορείς να αποφύγεις μία πτώση στο σκι. Σε μία τέτοια ο Michael χτύπησε το κεφάλι του σε ένα βράχο. Αυτά τα πράγματα, δεν μπορείς να τα επηρεάσεις, είναι γραφτά», είπε ο Berger στο γερμανικό περιοδικό AMuS.

Παράλληλα, o Αυστριακός ήταν αρκετά καυστικός όταν ρωτήθηκε για την κοινή πεποίθηση πως οι οδηγοί αγώνων παίρνουν παράλογα ρίσκα στη καθημερινότητά τους.

Advertisement
Advertisement

«Αυτό είναι ανοησία. Όταν ο Michael έτρεχε με το μονοθέσιο του σε πίστα της Formula 1, ναι, μπορεί κανείς να μιλήσει για ρίσκα. Όχι όμως όταν κάνει σκι με την οικογένειά του. Ήταν ένα ατύχημα που μπορεί να συμβεί στον καθένα», τόνισε ο Berger.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την πορεία της υγείας του Michael Schumacher, πατώντας εδώ.