Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι νέο ετοιμάζει η AMG;

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι νέο ετοιμάζει η AMG;

ΝΕΑ

Τι νέο ετοιμάζει η AMG;

ΝΕΑ

Η ομίχλη πάνω από το Αφάλτερμπαχ – την έδρα της AMG – πυκνώνει και δε φαίνεται προς το παρόν διάθεση από το παρακλάδι επιδόσεων της Mercedes-Benz να τη διώξει. Δύο φωτογραφίες στη σελίδα της AMG στο facebook θολώνουν και άλλο την εικόνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Advertisement
Advertisement

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν φήμες ότι η SLS θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, με τον αντικαταστάτη της να ονομάζεται SLC, να εξοπλίζεται με 4λιτρο V8 με διπλό turbo και να φέρει συμβατικές πόρτες και όχι τύπου gullwing. Δημοσιεύματα μάλιστα έκαναν λόγο ότι οι Γερμανοί ετοιμάζουν τη SLS AMG Final Edition, ως αποχαιρετιστήρια έκδοση.

Στη σελίδα λοιπόν της AMG στο facebook αναρτήθηκε αρχικά μία φωτογραφία που απεικονίζει το κάτω μέρος (splitter) του εμπρός προφυλακτήρα. Είναι από ανθρακόνημα και η μορφή του δείχνει να ταιριάζει στη SLS. Η δεύτερη εικόνα δείχνει τον τροχό με το μεγάλο δισκόφρενο και την κόκκινη δαγκάνα της AMG. Το συνοδευτικό μήνυμα αναφέρει όμως ότι θα παρουσιαστεί σύντομα ένα νέο μέλος της οικογένειας AMG. Αν πρόκειται απλά για τη Final Edition της SLS, τότε δεν ταιριάζει ο χαρακτηρισμός.

Μήπως έχουμε κάτι νέο, έστω σε πρωτότυπη μορφή; Μήπως τη SLC Concept ή την AMG GT, όπως ακούγεται επίσης; Λογικά το νέο μοντέλο ή η νέα έκδοση θα παρουσιαστεί στις 20 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες. Μέχρι τότε θα έχουμε νεότερα και θα σας τα μεταφέρουμε άμεσα.

Advertisement
Advertisement