Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο πολυτελές sedan της Hyundai

Ελλάδα 12:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο πολυτελές sedan της Hyundai

ΝΕΑ

Το νέο πολυτελές sedan της Hyundai

ΝΕΑ

Ο κατασκευαστής από την Κορέα δεν θα δημιουργήσει ξεχωριστή μάρκα premium μοντέλων, όπως η Nissan με την Infiniti, αλλά θα τα ενσωματώσει στη γκάμα της. Προς αυτή την κατεύθυνση ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο Genesis, το οποίο παρουσίασε σε δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου στην Κορέα.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα δύο ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες, απεικονίζοντας την όψη του μεσαίου sedan. Το λανσάρισμα του Genesis δεύτερης γενιάς θα αρχίσει από την πατρίδα της Hyundai στα τέλη του έτους και μέσα στο 2014 θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές, όπως των ΗΠΑ. Άγνωστο παραμένει αν θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη, όπου ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος.

Εκτός από πισωκίνητο, το νέο Genesis θα διατίθεται και με το νέο σύστημα τετρακίνησης HTRAC. Ελέγχει ηλεκτρονικά την κατανομή της ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες και σε αντίθεση με τα μηχανικά συστήματα επιτρέπει στον οδηγό να επιλέγει την αναλογία στους εμπρός ή πίσω τροχούς. Η εξέλιξη του HTRAC έγινε στο Νίρμπουργκρινγκ (αποτελεί πλέον πεδίο δοκιμών της Hyundai), στην πίστα F1 στη Γεονγκάμ της Κορέας αλλά και σε χιονισμένους δρόμους της βόρειας Ευρώπης.

Με το νέο Genesis παρουσιάζεται η εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Fluidic Sculpture της Hyundai. Η μεγάλη, κάθετη, εξάγωνη μάσκα κυριαρχεί στο ρύγχος, με τη γραμμή της οροφής να εμφανίζει έντονη κλίση προς τα πίσω, χαρίζοντας coupe προφίλ στο μακρύ αμάξωμα. Πολυτελές αναμένεται να είναι το εσωτερικό, με ποιοτικά υλικά και ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στους τομείς της ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η νέα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση θα προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και άνεσης, ενώ το σύστημα Advanced Traction Cornering Control θα αυξάνει την ευστάθεια στις στροφές.

zp8497586rq