Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιβεβαίωση: Μικρό SUV από τη Hyundai!

Ελλάδα 8:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιβεβαίωση: Μικρό SUV από τη Hyundai!

ΝΕΑ

Επιβεβαίωση: Μικρό SUV από τη Hyundai!

ΝΕΑ

Η απόφαση της Hyundai για είσοδο στην κατηγορία των baby SUV είναι δεδομένη, παρά τις δηλώσεις στελεχών της εταιρείας στην πρόσφατη έκθεση της Φρανκφούρτης ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Στο λογαριασμό του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Hyundai στο twitter αναρτήθηκε το εξής σχόλιο: «Μείνετε συντονισμένοι για νέα σχετικά με το baby SUV».

Advertisement
Advertisement

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι σύντομα  – ίσως τον Μάρτιο στη Γενεύη – θα έχουμε νεότερα σε αυτό το… μέτωπο, με κάποιο πρωτότυπο μοντέλο να κάνει πρεμιέρα. Ο αντίπαλος των Nissan Juke, Renault Captur, Opel Mokka, Ford EcoSport θα έχει μήκος λίγο πάνω από τα 4 m. Θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το αντίστοιχο μοντέλο της Kia, το οποίο εμφανίστηκε υπό τη μορφή του πρωτότυπου Niro στη Φρανκφούρτη.

Το SUV της Hyundai θα βαφτιστεί λογικά ix25 και θα έχει σχεδιαστικές ομοιότητες με το μεγαλύτερο ix35, όπως δείχνει και η ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία της ιστοσελίδας από την Αργεντινή autosblog.com.ar. Αναμένεται να φθάσει στη γραμμή παραγωγής το 2015, τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και ως 4×4. Κάτω από το καπό του θα δούμε τον 3κύλινδρο turbo 1.0 TCI, με ισχύ 106 PS και 14 kgm ροπής αλλά και diesel με χαμηλή κατανάλωση και λίγους ρύπους.

Για όλες τις νεότερες εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, εδώ όπου αποκαλύπτονται τα σχέδια των κατασκευαστών.

zp8497586rq
Advertisement
Advertisement