Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο και το Mazda3 sedan!

Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο και το Mazda3 sedan!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο και το Mazda3 sedan!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγες ημέρες μετά τα αποκαλυπτήρια του Mazda3 hatchback σας παρουσιάζουμε και τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του sedan αμαξώματος. Οι ομοιότητες του εμπρός μέρους των δύο μοντέλων είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, υπάρχουν όμως μικρές διαφορές, όπως το ότι τα φώτα των φλας στο 4θυρο Mazda3 βρίσκονται πάνω από τους προβολείς ομίχλης και όχι μέσα στα κυρίως φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο αμαξώματα δείχνουν ίδια μέχρι και την τρίτη κολώνα, με τη γραμμή των πίσω παραθύρων να σηκώνεται, χαρίζοντας προφίλ που θυμίζει coupe. Στην ουρά συναντάμε ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα στο χρώμα του αμαξώματος. Αλλαγές στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα δεν θα υπάρχουν, ενώ η προσθήκη και τρίτου όγκου θα είναι ωφέλιμη για το χώρο των αποσκευών (στο 5θυρο Mazda3 ο όγκος είναι μόλις 350 lt).

Κοινή θα είναι και η γκάμα των κινητήρων, με βασικό (και μοναδικό στην Ελλάδα) τον 1.5 βενζίνης Skyactive-G, με ισχύ 100 PS και μέγιστη ροπή 15,3 kgm στις 4.000 rpm. Διαθέσιμοι στην υπόλοιπη Ευρώπη θα είναι επίσης ο 2λιτρος Skyactive-G, σε δύο εκδόσεις με120 και 165 PS και ο diesel 2.2 Skyactive-D (μέγιστης ισχύος 150 PS και ροπής 38,7 kgm).

Όπως και το Mazda3 hatch, έτσι και το sedan θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό τον προσεχή Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. [nggallery id=2795]

Advertisement
Advertisement