Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Nissan GT-R vs Swiss Hunter Jet

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Nissan GT-R vs Swiss Hunter Jet

ΝΕΑ

Video: Nissan GT-R vs Swiss Hunter Jet

ΝΕΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον video δημιούργησε το γερμανικό παρακλάδι της Nissan σε συνεργασία με την κατασκευάστρια ρολογιών Oris, για τη προώθηση του GT-R. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

To ιαπωνικό supercar άφησε τους δρόμους και βρέθηκε σε μία παλιά στρατιωτική βάση, όπου ο αεροδιάδρομος των δύο χιλιομέτρων αποτέλεσε πεδίο… κόντρας με ένα Hunter Hawker. Πρόκειται για ένα βρετανικό αεριωθούμενο αεροσκάφος της δεκαετίας του ’50, που ήταν ενεργό στη βασιλική αεροπορία και το βασιλικό ναυτικό μέχρι και τη δεκαετία του ’90.

Σήμερα χρησιμοποιείται ακόμα από τη Λιβανέζικη αεροπορία αν και σε πολλές χώρες, έχει ρόλο καθαρά αεροπλάνου επιδείξεων. Όπως συμβαίνει με τη Swiss Hunter Team, μία ομάδα βετεράνων πιλότων που με την υποστήριξη της ελβετικής ωρολογοποιίας, προσφέρει όμορφα εναέρια σόου.

Στα πηδάλια του αεροσκάφους που φέρει κινητήρα Rolls-Royce 22.000 ίππων (!) βρισκόταν ο επικεφαλής του σμήνους της Swiss Hunter Team, Πωλ Ρουπάινερ, με χιλιάδες ώρες πτήσεων στο ενεργητικό του. Απέναντι του, τα ταπεινά 550 άλογα του GT-R που οδηγούσε ο Τίλο Μίσκε.

Advertisement
Advertisement

Ο ιαπωνικό αυτοκίνητο πιάνει τα εντυπωσιακά 315 χιλιόμετρα την ώρα αλλά το Hunter αγγίζει τα 1150! Ποιος θα κερδίσει; Η απάντηση στο video…[nggallery id=2571]