Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Δείτε ολόκληρο το «Desire» της Jaguar

Ελλάδα 0:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Δείτε ολόκληρο το «Desire» της Jaguar

ΝΕΑ

Video: Δείτε ολόκληρο το «Desire» της Jaguar

ΝΕΑ

Είναι ταινία μικρού μήκους. Πρωταγωνιστεί η Jaguar F-Type και μερικοί αστέρες του σινεμά. Έχει γκάζια και μουσική από τη Lana del Rey. Χρειάζεται να πούμε κι άλλα; Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Την περιμέναμε πολύ καιρό και ως τώρα παίρναμε μόνο μικρές δόσεις… αδρεναλίνης. Είμαστε όμως στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο δημιούργημα της Ridley Scott Associates – της εταιρείας παραγωγής του καταξιωμένου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ (Alien, Gladiator, American Gangster κ.α.).

Πρόκειται για τον πρωτότυπο τρόπο που επέλεξε η Jaguar για να προβάλει την F-Type, το νέο της «όπλο» που εφοδιάζεται με τον νέο 3λιτρο V6 που διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με 340 και 380 PS και τον V8 κινητήρα χωρητικότητας 5.0 λίτρων που βγάζει 495 άλογα και πετυχαίνει τα 0-100 σε μόλις 4.2 δευτερόλεπτα.

Επιδόσεις αρκετές για να εξασφαλίσουν συγκινήσεις, ειδικά ενσωματωμένες σε ένα φιλμ 13 λεπτών με σενάριο, διάσημους πρωταγωνιστές όπως ο Λούις (Homeland, Life) και η Σάνεν Σόσαμον, υπό τους ήχους του μελωδικού «Burning Desire» της βραβευμένης με BRIT Award, Lana del Rey.

Advertisement
Advertisement

Ένας άνθρωπος, μία δουλειά. Αλλά στην έρημο, τίποτα δεν είναι απλό. Αυτή είναι η σύντομη εισαγωγή που σας βάζει σε κλίμα. Τα υπόλοιπα, πατώντας play…[nggallery id=1810]