Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το Beetle cabrio;

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το Beetle cabrio;

ΝΕΑ

Πότε έρχεται στην Ελλάδα το Beetle cabrio;

ΝΕΑ

Οι βροχές κάποια στιγμή θα σταματήσουν και το μακρύ ελληνικό καλοκαίρι θα κάνει την εμφάνισή του. Οπότε είναι μάλλον κατάλληλη η στιγμή για να λανσάρει η Volkswagen το νέο ανοικτό Beetle. Όπως πληροφορήθηκε το NewsAuto.gr, η διάθεσή του στη χώρα μας θα ξεκινήσει… από τα τέλη Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Το τετραθέσιο convertible φέρει υφασμάτινη οροφή, η οποία ανοίγει ηλεκτρικά σε 9,5 sec και σε ταχύτητες έως 50 km/h. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φθάνει τα 225 lt. με την οροφή κλειστή, ενώ τα δύο πίσω καθίσματα αναδιπλώνονται για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων. Ο εξοπλισμός ασφαλείας του νέου Beetle Cabrio περιλαμβάνει δύο προστατευτικές μπάρες, οι οποίες αναδύονται από το πίσω μέρος σε περίπτωση ανατροπής και σε συνδυασμό με τις πρώτες κολώνες προσφέρουν έναν ασφαλή χώρο για τους τέσσερις επιβάτες.

Η γκάμα των κινητήρων του ανοικτού Beetle περιλαμβάνει επτά μέλη, δεν είναι όμως γνωστό ακόμη ποια θα διατίθενται στην Ελλάδα. Βασική επιλογή είναι ο 1.2 TSI με τα 105 PS (τιμή πώλησης 21.350 ευρώ στη Γερμανία), ενώ θα υπάρχει και έκδοση BlueMotion για το συγκεκριμένο κινητήρα. Διαθέσιμοι θα είναι επίσης ο 1.4 TSI με ισχύ 160 PS και ο 2λιτρος με 200 PS. Όσον αφορά τους TDI, εκεί συναντάμε τον 1.6 με 105 PS (και ως BlueMotion) και τον 2.0 με 140 PS.[nggallery id=1935]