Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

H ΕΡΤ “αγκαλιά” με την Formula 1

Ελλάδα 23:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ΕΡΤ “αγκαλιά” με την Formula 1

ΑΓΩΝΕΣ

H ΕΡΤ “αγκαλιά” με την Formula 1

ΑΓΩΝΕΣ

Εξελίξεις έχουμε σε ότι αφορά στο “ελεύθερο” κανάλι που θα μεταδίδει τα Grand Prix της Formula 1 τη νέα αγωνιστική σεζόν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκεται πολύ κοντά στην ΕΡΤ για την επόμενη διετία, η οποία έχει τη δυνατότητα μετάδοσης των αγώνων και σε high definition. Φαίνεται πως το φιλέτο του μαγικού κόσμου της Formula 1 αποτελεί πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για τη δημόσια τηλεόραση, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διαφημιστική εταιρεία στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα προβολής. Αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά όπως φημολογείται, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Αφορούν τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 17 Μαρτίου στη Μελβούρνη όσο και σε εκείνο του 2014 όταν και οι αλλαγές στους κανονισμούς αναμένεται να διαμορφώσουν διαφορετικά, τις ισορροπίες αλλά και το ενδιαφέρον. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα περιλαμβάνει το πακέτο που διεκδικεί η ΕΡΤ, δηλαδή το πόσοι αγώνες θα προβάλλονται live ή αν θα υπάρχει προβολή κατατακτήριων δοκιμών.

Υπενθυμίζουμε πως από το 2000 μέχρι πέρυσι (με μοναδική εξαίρεση το 2009 όταν οι αγώνες προβλήθηκαν από τον ANT1), η τηλεόραση του Alpha είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής των μαχών στις πίστες του κόσμου, καταγράφοντας μάλιστα υψηλές τηλεθεάσεις

Σημειώστε πως τα παραπάνω αφορούν την “ελεύθερη” κάλυψη καθώς σε ότι αφορά στη συνδρομητική τηλεόραση, ο OTE TV έχει εξασφαλίσει τη προβολή των προσπαθειών των Σεμπάστιαν Φέτελ, Φερνάντο Αλόνσο,  Κίμι Ράικονεν, Λούις Χάμιλτον κ.α. μέχρι και το 2014.

Advertisement
Advertisement

Περισσότερα όταν θα υπάρξει επισημοποίηση των παραπάνω…
[nggallery id=1863]