Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Έβρεξαν» τη Bentley του Μπαλοτέλι!

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Έβρεξαν» τη Bentley του Μπαλοτέλι!

ΝΕΑ

«Έβρεξαν» τη Bentley του Μπαλοτέλι!

ΝΕΑ

Από το ποδοσφαιρικό μίσος δεν ξεφεύγουν ότι τα πιο πολυτελή αυτοκίνητα. Ειδικά αν ανήκουν στον… αντίπαλο! Αυτό συνέβη το βράδυ της Κυριακής όταν οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντόπισαν το αυτοκίνητο του Ιταλού φορ. Βλέπετε, δεν είναι και το πλέον διακριτικό αφού πρόκειται για μία Bentley Continental GT σε χρώματα… παραλλαγής!

Advertisement
Advertisement

Ο Μπαλοτέλι που αγωνίζεται στη Σίτι, την έτερη ποδοσφαιρική υπερδύναμη της πόλης (αν σενάρια των ήθελαν κοντά στη Μίλαν) είχε παρκάρει το πανάκριβο αυτοκίνητό του, το οποίο αγόρασε πρόσφατα και του κόστισε σχεδόν 200.000 ευρώ, έξω από το ινδικό εστιατόριο Zouk που βρίσκεται στο κέντρο του Μάντσεστερ.

Ανυπεράσπιστη λοιπόν η Bentley του, έγινε έρμαιο στις ορέξεις των οπαδών της αντίπαλης ομάδας που τραγουδώντας συνθήματα υπέρ της Γιουνάιτεντ…  «ξελάφρωσαν» πάνω της!

Δεδομένου του εκρηκτικού χαρακτήρα του 22χρονου ποδοσφαιριστή, οι αρνητικοί πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας, ήταν τυχεροί που δεν τους αντιλήφθηκε επί το έργον. Γιατί σίγουρα, μετά θα είχαν κακά ξεμπερδέματα!
[nggallery id=1649]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement