Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το Hyundai HCD-14

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για το Hyundai HCD-14

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για το Hyundai HCD-14

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία ακόμη αποκλειστικότητα του NewsAuto.gr ήταν αυτή του HCD-14 της Hyundai. Το όνομα του πρωτότυπου συμβολίζει την 14η δημιουργία του Hyundai California Design, του σχεδιαστικού κέντρου των Κορεατών στη δυτική ακτή των ΗΠΑ. Το concept car με τον 5λιτρο V8 κινητήρα και το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο θα μας… οδηγήσει στην επόμενη γενιά του Genesis, το οποίο θα ξεχωρίζει για την πολυτέλεια και την τεχνολογία του.

Advertisement
Advertisement

Το HCD-14 φέρει μεγάλη κάθετη μάσκα, εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα, μικρά πλαϊνά παράθυρα και αντίθετα ανοιγόμενες πίσω πόρτες. Το τελευταίο στοιχείο δεν θα περάσει βέβαια στο μοντέλο παραγωγής, όπως και άλλες λεπτομέρειες. Επίσης, το εσωτερικό θα έχει χώρους για πέντε επιβάτες, σε αντίθεση με το πρωτότυπο μοντέλο που έχει 4θέσια διάταξη.

Το νέο Genesis αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην αμερικάνικη αγορά. Στόχος της Hyundai είναι να τα «βάλει» με τον ισχυρό ανταγωνισμό από τη Γερμανία στην κατηγορία των μεγάλων πολυτελών sedan.[nggallery id=1493]