Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα δούμε και πολυμορφικό Rapid;

Ελλάδα 16:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα δούμε και πολυμορφικό Rapid;

ΝΕΑ

Θα δούμε και πολυμορφικό Rapid;

ΝΕΑ

Ακόμα δε λανσαρίστηκε καλά-καλά  το νέο μικρομεσαίο sedan της Skoda στην ευρωπαϊκή αγορά και όμως κυκλοφορούν ήδη σενάρια για τα επόμενα αμαξώματα. Τον περασμένο Αύγουστο σας είχαμε δείξει την πρόταση του Virtuel-Car για το Rapid hatchback, ενώ ο Theophilus Chin… καταπιάστηκε με την πολυμορφική εκδοχή του μοντέλου της Skoda.

Advertisement
Advertisement

Είναι ξεκάθαρο ότι για τη δημιουργία του πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το Sharan της μητρικής Volkswagen, προσθέτοντας τη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες του Rapid. Το 7θέσιο Sharan έχει μήκος 4,85 m, δηλαδή κατά 37 cm μεγαλύτερο από αυτό του Rapid sedan.

Αν τελικά ένα τέτοιο μοντέλο φθάσει στη γραμμή παραγωγής, αυτό θα γίνει μέσα στην επόμενη τριετία. Θα φέρει ισχυρότερους κινητήρες από αυτούς του Rapid, οπότε θα ποντάραμε στον 1.4 TSI και το 2.0 TDI, αμφότεροι με μέγιστη ισχύ 140 PS.

Η Skoda τα πηγαίνει περίφημα στον τομέα των πωλήσεων, συνεισφέροντας σημαντικά στην κερδοφορία του Ομίλου Volkswagen. Μετά το λανσάρισμα της νέας Octavia – στις αρχές του 2013 – σειρά θα πάρουν τα Yeti και Superb για το αναμενόμενο «φρεσκάρισμά» τους, αλλά και η νέα γενιά της Fabia.

Advertisement
Advertisement

 

[nggallery id=1183]