Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Από 21.500€ το νέο A3 Sportback (video)

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Από 21.500€ το νέο A3 Sportback (video)

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Από 21.500€ το νέο A3 Sportback (video)

ΝΕΑ

Το NewsAuto οδηγεί στη Κυανή Ακτή το νέο Audi A3 Sportback που θα βρίσκεται στη χώρα μας από τον προσεχή Φεβρουάριο. Εδώ και συγκεκριμένα στο πριγκιπάτο του Μονακό πραγματοποιείται η παρουσίαση της 5θυρης έκδοσης του μοντέλου της γερμανικής μάρκας που σας είχαμε αποκαλύψει πριν από δύο μήνες!

Advertisement
Advertisement

Αποστολή στο Μονακό: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

 

Οι τιμές πώλησης του στην Ελλάδα θα ξεκινούν από τις 21.500€ (και θα διαμορφωθούν ακόμα χαμηλότερα με το όφελος απόσυρσης). Όπως μας ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας, όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις κοστολογούνται 1.000€ πάνω από τις αντίστοιχες τιμές των εκδόσεων του απλού A3.

Advertisement
Advertisement

Οι παραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει και σε ότι αφορά στους διαθέσιμους κινητήρες, δεν υπάρχει καμία απολύτως έκπληξη – μπορείτε να εφοδιάσετε το A3 Sportback με οποιονδήποτε κινητήρα το προσφέρει η μάρκα από το Ίνγκολσταντ.

Δηλαδή τέσσερις επιλογές βενζίνης, ξεκινώντας από τον κινητήρα 1.2 TFSI των 105 PS, τον 1400άρη TFSI CoD των 140 PS με 6άρι χειροκίνητο ή 7άρι S Tronic κιβώτιο ταχυτήτων και τον χωρητικότητας 1.8 λίτρων TFSI quattro των 180 PS.

Στις diesel επιλογές, υπάρχει ο 1.6 TDI των 105 PS που αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για την ελληνική αγορά, ο δίλιτρος με 150 PS αλλά και 184 PS, που στην έκδοση quattro συνοδεύεται από S Tronic κιβώτιο έξι σχέσεων.

Advertisement

Εντυπώσεις από την οδήγηση του A3 Sportback στις γραφικές διαδρομές από το Μόντε Κάρλο μέχρι τη Νίκαια, προσεχώς. Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto!
[nggallery id=561]