Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο το Super Beetle των 500 PS

Ελλάδα 0:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το Super Beetle των 500 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμο το Super Beetle των 500 PS

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στις αρχές Οκτωβρίου σας είχαμε ενημερώσει για το Super Beetle project, το εγχείρημα της ιστοσελίδας VWvortex, της μεγαλύτερης για φίλους της Volkswagen. Στόχος να παρουσιάσουν στην έκθεση SEMA του Λας Βέγκας μία extreme έκδοση του νέου Beetle, με τετρακίνηση και αναβάθμιση του 2.0 TSI ώστε να αποδίδει πάνω από 500 PS.

Advertisement
Advertisement

Πλέον όλα είναι έτοιμα και το Super Beetle άφησε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας βελτιώσεων APR και φορτώθηκε σε νταλίκα ώστε να μεταφερθεί στην πόλη της Νεβάδα, ενόψει της μεγαλύτερης after market έκθεσης στον κόσμο (30 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου). Στις φωτογραφίες βλέπετε το Super Beetle στην τελική του μορφή, με μοναδικές εξαιρέσεις την προσθήκη ειδικής πίσω αεροτομής και τροχών της fifteen52 λίγες ημέρες πριν την έκθεση. Από το Golf R έχει δανειστεί τα συστήματα τετρακίνησης και μετάδοσης , τα πίσω φρένα και ορισμένα άλλα μέρη. Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικά καθίσματα της Recaro.

Οι υπεύθυνοι του VWvortex έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στα ετήσια Βραβεία Gran Turismo και αν το Super Beetle επιλεγεί ως το καλύτερο ευρωπαϊκό βελτιωμένο όχημα στη SEMA, τότε οι παίκτες του Gran Turismo 5 θα μπορούν να το «κατεβάσουν».[nggallery id=848]

 

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!