Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Audi S1 quattro! (upd)

Ελλάδα 15:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το Audi S1 quattro! (upd)

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Audi S1 quattro! (upd)

ΝΕΑ

Οι φωτογραφίες ενός ακόμη νέου μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο, μία μέρα πριν παρουσιαστεί από τον κατασκευαστή. Το S1 quattro είναι η sport έκδοση του αυτοκινήτου πόλης της Audi και αποκαλύπτεται στο NewsAuto.gr.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σε σχέση με το Α1 διακρίνονται οι αλλαγές στα φωτιστικά σώματα που φέρουν κόκκινες λεπτομέρειες και οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Οι sport ζάντες αλουμινίου, οι ασημί εξωτερικοί καθρέπτες και η διχρωμία κίτρινου-μαύρου τονίζει το χαρακτήρα του μικρού 5θυρου Audi. Το αμάξωμα φέρει επίσης πίσω μεγαλύτερη αεροτομή, διαχύτη και τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Το σηματάκι “S1” εμφανίζεται στη μάσκα και την πόρτα του χώρου αποσκευών, ενώ στις πίσω πόρτες υπάρχει το λογότυπο “quattro”. Στην καμπίνα των επιβατών συναντάμε τιμόνι με επίπεδο το κάτω μέρος της στεφάνης, αλουμινένια πεντάλ, δερμάτινες επενδύσεις στα sport καθίσματα αλλά και κίτρινες λεπτομέρειες, στο χρώμα δηλαδή του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων αναφέρουν ότι ο πύραυλος-τσέπης από το Ίνγκολσταντ εφοδιάζεται με 2λιτρο TFSI, ισχύος 230 PS και μέγιστης ροπής 35,7 kgm. Είναι η ίδια έκδοση του κινητήρα που εξοπλίζει και το Golf GTI Performance. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος quattro, με στάνταρ κιβώτιο το μηχανικό 6 σχέσεων. Η επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h θα διαρκεί λιγότερο από 6 sec.

Το Audi S1 θα αποκαλυφθεί επίσημα το πρωί της 12ης Φεβρουαρίου μέσω της ιστοσελίδας της γερμανικής εταιρείας, ενώ θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό τον Μάρτιο στη Γενεύη.