Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βραβείο σχεδιασμού για το Genesis

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βραβείο σχεδιασμού για το Genesis

ΝΕΑ

Βραβείο σχεδιασμού για το Genesis

ΝΕΑ

Διάκριση για τη Hyundai Motor και το νέο Genesis, που κέρδισε το βραβείο σχεδιασμού «iF Product Design του 2014» στην κατηγορία «Μεταφορές/ειδικά οχήματα».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Διάκριση που έρχεται στο πλαίσιο των ετήσιων «iF Design Awards 2014» που έλαβαν χώρα για 61η φορά, διοργανώνονται από το International Forum Design GmbH (iF) και αξιολογούν τη σχεδίαση σε τρεις κατηγορίες: προϊόν, συσκευασία και επικοινωνίες.

Ο άνθρωπος που ουσιαστικά μεταμόρφωσε τις Hyundai και Kia, ο Peter Schreyer, που πλέον είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Hyundai Motor Company, σχολίασε : «Η αναγνώριση αυτή από την κριτική επιτροπή του iF αποδεικνύει τη μεταμόρφωση του σχεδιασμού της Hyundai τα τελευταία χρόνια. Το όραμά μου για την μάρκα είναι η δημιουργία περισσότερων σημείων επαφής με τους πελάτες μας. Ο σχεδιασμός είναι η απόλυτη έκφραση της μάρκας και των αξιών της, καθιερώνει τη σύνδεση. Το ολοκαίνουργιο Genesis αποδεικνύει πώς αυτή η εξελιγμένη σχεδιαστική φιλοσοφία των μοντέλων της Hyundai μπορεί να μεταφερθεί σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων και να διεγείρει συναισθηματικά το Ευρωπαϊκό κοινό».

Advertisement
Advertisement