Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το 2015 το νέο Kia Sorento

Ελλάδα 2:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το 2015 το νέο Kia Sorento

ΝΕΑ

Έρχεται το 2015 το νέο Kia Sorento

ΝΕΑ

Μετά την αναβάθμιση που υπέστη το μεγάλο SUV της Kia το 2012, όλο το βάρος πέφτει πλέον στην επόμενη γενιά του μοντέλου. Το νέο Sorento πραγματοποιεί αυτή την περίοδο τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης και αναμένεται να παρουσιαστεί το 2015. Η ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία που δημοσιεύουμε προέρχεται από την ιστοσελίδα kksstudio και απεικονίζει την πιθανή όψη του μεγάλου SUV.

Advertisement
Advertisement

Το βαρύ καμουφλάζ που φέρουν τα αυτοκίνητα δοκιμών δεν επιτρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα για την εμφάνιση του SUV της Kia, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχτεί σχεδιαστικές επιρροές από το Cross GT, το οποίο είχε παρουσιαστεί το Φεβρουάριο του 2013 στην έκθεση του Σικάγο. Τότε η κορεάτικη μάρκα είχε αναφέρει ότι το πρωτότυπο αυτοκίνητο αποκαλύπτει τις προθέσεις της για δημιουργία ενός μεγάλου πολυτελούς crossover.

Το νέας γενιάς Sorento αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και ως 4×4, ενώ η γκάμα των κινητήρων θα εξαρτάται από τις ιδιαιτερότητες της κάθε αγοράς. Σε αυτή των ΗΠΑ έχουν ακόμη… πέραση τα μεγάλου κυβισμού σύνολα, όπως ο 3.3 V6. Για την Ευρώπη θα δούμε το 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο T-GDI αλλά και τους diesel με 2.000 και 2.200 cc.

Δεν αποκλείεται βέβαια οι Κορεάτες για την αγορά της Γηραιάς Ηπείρου να τοποθετήσουν και τον 1.6lt πετρελαίου με απόδοση που θα στην περίπτωση του Sorento θα φτάνει τους 180PS… Μαθαίνουμε οτι αυτό είναι κάτι που το διερευνούν αυτή την περίοδο, προσπαθώντας τεχνικά να είναι μέσα στα αυστηρά όρια εκπομπών ρύπων που έχει θέσει η E.E.

Advertisement
Advertisement

Η ανάρτηση θα προσφέρει υψηλότερα επίπεδα άνεσης, ενώ η Kia θα εμπλουτίσει τον εξοπλισμό του Sorento με ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας που περιορίζουν τις πιθανότητες τροχαίου ατυχήματος.

zp8497586rq