Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτοκίνητο με… ενυδρείο!

Ελλάδα 6:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτοκίνητο με… ενυδρείο!

ΝΕΑ

Αυτοκίνητο με… ενυδρείο!

ΝΕΑ

Για τα Κινέζικα αυτοκίνητα έχουμε ακούσει πολλά. Έχουμε βιώσει και κάποια από αυτά, με μοντέλα αμφιβόλου ποιότητας και δυνατοτήτων που έχουν περάσει από τα χέρια μας. Αλλά αυτό παραπάει!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σε μία περίοδο όπου μάρκες από την ασιατική χώρα επιδιώκουν την ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή αγορά με ποιοτικά, ασφαλή και πολυτελή οχήματα, όπως η Qoros, υπάρχουν και προτάσεις που βρίσκονται… έξω από τα νερά τις αυτοκίνησης όπως τη γνωρίζουμε έως σήμερα.

Όπως αυτή του WitStar Concept που παρουσιάστηκε στη πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γκουανγκτσού. Εμφανισιακά είναι ένα ένα μάλλον όμορφο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής έχει αυτονομία 62 μιλίων και τελική ταχύτητα 99 μιλίων. Με φουτουριστικό εσωτερικό και τα μπροστινά καθίσματα να περιστρέφονται ώστε να δίνουν στο όχημα αίσθηση ανάλογη του… σαλονιού σας.

Advertisement
Advertisement

Καλά ως εδώ; Ποιο είναι το περίεργο θα ρωτήσετε και η απάντηση είναι εξωφρενική: στο πίσω μέρος της καμπίνας, το WitStar Concept διαθέτει ενυδρείο! Η χωρητικότητα αυτού είναι άγνωστη, αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως ένα τέτοιο concept car μάλλον θα παραμείνει εσαεί σε κατάσταση… πρωτότυπου. [nggallery id=3125]