Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεπούλησε η McLaren P1

Ελλάδα 21:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ξεπούλησε η McLaren P1

ΝΕΑ

Ξεπούλησε η McLaren P1

ΝΕΑ

Πριν από 3 εβδομάδες σας λέγαμε για τη πρώτη P1 που παραδόθηκε στον νέο της ιδιοκτήτη. Σήμερα έχουν βρει “αφεντικό” και οι 375 που “γεννήθηκαν” στις εγκαταστάσεις της McLaren στο Ουόκινγκ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Οι… έχοντες υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες το εντυπωσιακό hypercar της βρετανικής εταιρείας, με την ανταπόκριση να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

«Είχαμε θέσει ως στόχο να έχουμε πουλήσει και τις 375 P1 μέχρι το τέλος του χρόνου», σχολίασε εκπρόσωπος της μάρκας στο topgear.com και έχουμε ακόμα μέσα Νοεμβρίου. Πρέπει βέβαια να σημειωθεί, πως μόλις 12 εκ των 375 έχουν βγει έως τώρα από τη γραμμή παραγωγής. Οι υπόλοιποι πελάτες που είτε έχουν εξοφλήσει, είτε έχουν καταθέσει προκαταβολή, είναι στο… περίμενε!

Advertisement
Advertisement

Το sold out στο υβριδικό θηρίο των 916 PS που προέρχονται από τον V8 Twin-Turbo βενζινοκινητήρα 3.8lt και έναν χαμηλού βάρους ηλεκτροκινητήρα, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει η McLaren το μισό αιώνα ζωής της.

Ειδικά σε μία εποχή που επενδύει όλο και περισσότερο στο κομμάτι των οχημάτων δρόμου, έχοντας μετά την ιστορική McLaren F1, λανσάρει την MP4-12C σε πληθώρα εκδόσεων και τώρα, την P1.

Περισσότερα για το αντίπαλο δέος των LaFerrari και Porsche 918 Spider, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Advertisement