Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Εμφύλιος στη Lotus!

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εμφύλιος στη Lotus!

FORMULA 1

Εμφύλιος στη Lotus!

FORMULA 1

Αρκετά… πικάντικα ήταν τα team radio της Lotus κατά τη διάρκεια του Grand Prix Ινδίας! Πρωταγωνιστές, ο αθυρόστομος υπεύθυνος λειτουργιών πίστας Αλέν Πρεμάν και ο Κίμι Ράικονεν. Διαβάστε τι ειπώθηκε… ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Αιτία της έκρηξης ήταν η χαρακτηριστική καθυστέρηση του Φινλανδού, να αφήσει τον έτερο οδηγό της ομάδας, Ρομέν Γκροζάν, να τον περάσει. Ο Κίμι είχε καταπονημένα ελαστικά και έχανε δύο δευτερόλεπτα στο γύρο έναντι του Γάλλου. Πάλεψε όμως με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει πίσω του, με κίνδυνο να του στερήσει τη παρουσία στο βάθρο.

Έξαλλος με αυτό, ο Πρεμάν, φώναξε μέσω ασυρμάτου στον Ράικονεν: «Φύγε από τη γαμ***** μέση»!

Ο Φινλανδός απάντησε απαιτώντας να μη του φωνάζουν και χρησιμοποίησε την ίδια λέξη.

Advertisement
Advertisement

Αυτά σε κοινή… ακρόαση. Το τι έγινε όταν έκλεισαν οι πόρτες στα γκαράζ της Lotus ίσως και να μη τα μάθουμε ποτέ. Άλλωστε πρόκειται για μία διαρκώς αυξανόμενη ένταση. Στην Ιαπωνία ο Κίμι έκανε πάλι του κεφαλιού του και με δεδομένη την αποχώρηση του από την ομάδα στο τέλος της σεζόν με προορισμό τη Ferrari, είναι σαφές πως η κατάσταση θυμίζει ωρολογιακή βόμβα.

Πάντως, σε ρόλο ειρηνοποιού, ο επικεφαλής της ομάδας, Ερίκ Μπουγιέ, σχολίασε: «Ξέρω πως ο κόσμος ξαφνιάστηκε από αυτή την επικοινωνία. Υπήρχε ένταση, φόβοι για τεχνικά προβλήματα και αυτά έφεραν λέξεις που δεν θα έπρεπε να έχουν ειπωθεί. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους της ομάδας».