Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Άλλη μία 458 Spider από την Kahn

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλλη μία 458 Spider από την Kahn

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Άλλη μία 458 Spider από την Kahn

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Kahn Design παρουσίασε μία ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση για τη Ferrari 458 Spider, με νέο εμφανισιακό πακέτο. Ας δούμε τι ακριβώς έκαναν οι Βρετανοί…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό που ξεχωρίζει είναι φυσικά το ανοιχτό γαλάζιο χρώμα, επιλογή που δεν προσφέρεται από το εργοστάσιο του Μαρανέλο. Αισθητικές επεμβάσεις υπάρχουν στην εμπρός γρίλια, με οριζόντιες χρωμιωμένες γραμμές, οι λεπτομέρειες σε ματ χρώμα στους πίσω αεραγωγούς και τον διαχύτη ενώ έχουν τοποθετηθεί νέες, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου (τύπου Monza, σήμα κατατεθέν της Kahn) 21 ιντσών εμπρός και 22 πίσω, που κρύβουν τους μαύρους δίσκους φρένων.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, περιορισμένες όμως, με το κλασικό μαύρο χρώμα «Nero» να επικρατεί. Η Kahn δεν έχει επέμβει στον V8 κινητήρα χωρητικότητας 4.5lt που εξακολουθεί να αποδίδει 570 PS.
[nggallery id=3038]
Η Kahn Design έχει βάσει στο Μπράντφορντ της Αγγλίας και ανήκει στον Αφζάλ Καν. Ιδρύθηκε το 1998 και αρχικά ο κύκλος εργασιών της περιελάμβανε μόνο το σχεδιασμό και τη δημιουργία ζαντών αλουμινίου. Πέντε χρόνια μετά επεκτάθηκε και στις αισθητικές βελτιώσεις σε αυτοκίνητα. Σήμερα απασχολεί σχεδόν 100 εργαζομένους.

Advertisement
Advertisement