Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα μας δείξει η Renault στη Φρανκφούρτη;

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα μας δείξει η Renault στη Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Τι θα μας δείξει η Renault στη Φρανκφούρτη;

ΝΕΑ

Σιγά-σιγά και βασανιστικά, η Renault μοιράζεται μαζί μας τις λεπτομέρειες του πρωτότυπου μοντέλου που θα κάνει πρεμιέρα στη γερμανική πόλη. Το πρωί της Πέμπτης έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από το εμπρός φωτιστικό σώμα, τεχνολογίας LED και ένα δελτίο Τύπου λίγων γραμμών. Σε αυτό αναφέρει ότι το concept car «απεικονίζει το όραμα της μάρκας για την πολυτελή αυτοκίνηση».

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα, η Renault έχει έτοιμο ένα πρωτότυπο από το οποίο θα προκύψει το Espace crossover και ονομάζεται Wisdom. Όπως είχε αποκαλύψει από τον περασμένο Ιανουάριο στο NewsAuto.gr ο Αντιπρόεδρος της Renault και επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος, Λόρενς Βαν ντεν Άκερ, θα ακολουθήσουν και άλλα crossover μετά το Captur και το Scenic XMOD. Έτσι και το μεγαλύτερο Espace θα κυκλοφορήσει και σε off road παραλλαγή. Αναμένεται το αυτοκίνητο παραγωγής να παρουσιαστεί μέσα στο 2014 (ίσως στο Παρίσι) και οι πωλήσεις να αρχίσουν το 2015.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά σε λίγες ημέρες, καθώς πλησιάζουμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου θα δώσει το «παρών» το NewsAuto.gr.