Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει νέο supercar η Saleen

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει νέο supercar η Saleen

ΝΕΑ

Ετοιμάζει νέο supercar η Saleen

ΝΕΑ

Μετά από χρόνια… νηνεμίας η Saleen ευελπιστεί να ταράξει και πάλι τα νερά της αυτοκίνησης το 2015! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Αυτό αν λάβουμε υπόψη δηλώσεις του αντιπρόεδρού της, Στίβ Σαλίν, που σε συνέντευξή του στο περιοδικό MotorTrend αποκάλυψε πως η αμερικανική μάρκα ετοιμάζει νέο supercar! Όπως τόνισε, η βάση εργασιών των δημιουργών της μάρκας με έδρα στη Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα είναι το πρωτότυπο S5S Raptor Concept (φωτό πάνω) που είχαμε πρωτοδεί το 2008.

Στο δρόμο και όχι στις… εκθέσεις, η Saleen καμάρωνε έως και το 2009 για την S7 (φωτό κάτω) που από τα 557 PS που έβγαζε ο 7λιτρος V6 κινητήρας της όταν λανσαρίστηκε (το 2002) έφτασε με τη φροντίδα βελτιωτικών οίκων να βγάζει ακόμα και πάνω από 1000 PS.

Παρότι ο Σαλίν δεν αποκάλυψε κάποια σχέδια σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες, τόνισε πως αυτή τη φορά θα κατασκευάσουν ένα όχημα επιδόσεων αλλά με λιγότερο παράλογο κόστος. Αναγκαστικά, δεδομένου ότι στην αγορά της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, ο ανταγωνισμός από Ferrari, Lamborghini, McLaren κ.α. είναι μεγάλος.

Advertisement
Advertisement