Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford Mustang στο Need For Speed

Ελλάδα 23:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Ford Mustang στο Need For Speed

ΝΕΑ

H Ford Mustang στο Need For Speed

ΝΕΑ

Μία μοναδική, αποκλειστική Ford Mustang πρωταγωνιστεί στην ταινία των DreamWorks Studios και Electronic Arts, “Need for Speed”, που βασίζεται στην πολύ επιτυχημένη σειρά video game. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Είναι μία ακόμα από τις σχεδόν τρεις χιλιάδες εμφανίσεις του συγκεκριμένου μοντέλου-θρύλου στη μικρή και μεγάλη οθόνη, σε διάστημα σχεδόν πέντε δεκαετιών. Έκανε το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες λίγους μήνες μετά το λανσάρισμά της, το 1964, στην ταινία του James Bond, Goldfinger (Επιχείρηση ‘Χρυσοδάκτυλος’). Ακολούθησαν πολλές ακόμα… παραστάσεις, όπως για παράδειγμα στο “Bullitt” με τον Στιβ ΜακΚουίν. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής στο Need For Speed είναι ο Άαρον Πολ, γνωστός από τη σειρά “Breaking Bad”.
Όσο για τη… συμπρωταγωνίστρια του, έχει πιο επιθετική εμφάνιση λόγω ειδικού κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει φαρδύτερα εμπρός και πίσω φτερά και χαρακτηριστικά όπως χαμηλωμένη ανάρτηση και ειδικές 22άρες ζάντες ενώ φέρει νέους προβολείς ομίχλης με λυχνίες LED γύρω από τις εισαγωγές αέρα. Παίρνει ώθηση από έναν ειδικά τροποποιημένο από τη Ford Racing, αλουμινένιο, υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 5.8 lt που αποδίδει 900 ίππους. Τέλος είναι βαμμένη σε αποκλειστική ασημί απόχρωση διακοσμημένη με μπλε λωρίδες.

Η ταινία προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες το Μάρτιο του 2014.