Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του Honda Civic 1.6 diesel

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι τιμές του Honda Civic 1.6 diesel

ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του Honda Civic 1.6 diesel

ΑΓΟΡΑ

Διαθέσιμη είναι πλέον η νέα πετρελαιοκίνητη έκδοση του Civic με τον 1.6 i-DTEC κινητήρα, απόδοσης 120PS. Η Ελληνική αντιπροσωπία έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές και τις εκδόσεις του μοντέλου, ανακοινώνοντας παράλληλα και μία μικρή μείωση της τιμής της βενζινοκίνητης έκδοσης Συγκεκριμένα, το diesel Civic στην έκδοση Comfort η τιμή με όφελος απόσυρσης είναι στα 20.970€ και χωρίς αυτό στα 22.400€, με τον βασικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει 8 αερόσακους, ESP, hill start assist, start/stop, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, ραδιο-CD με MP3 θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Στην έκδοση Sport το κόστος απόκτησης διαμορφώνεται στα 22.570€ με απόσυρσης. Προσφέρει επιπλέον διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αλουμινένια πεντάλ, λειτουργία ηλεκτρικών παραθύρων μέσω τηλεχειρισμού, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες μέσω τηλεχειρισμού, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύνδεση Bluetooth και κάμερα οπισθοπορείας.

Το newsauto.gr είχε ταξιδέψει πριν από μερικές εβδομάδες στη Γαλλία για να πάρει μία πρώτη γεύση από το Civic 1.6 diesel και τις εντυπώσεις μας μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ

 

Advertisement
Advertisement

Κατεβάστε ΕΔΩ  τον εξοπλισμό, τις εκδόσεις και τις τιμές του Honda Civic

 

[nggallery id=1573]