Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πιο… επιθετικό το Grand Cherokee

Ελλάδα 10:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο… επιθετικό το Grand Cherokee

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πιο… επιθετικό το Grand Cherokee

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα ακόμη αυτοκίνητο που έκανε… πρεμιέρα στο NewsAuto.gr ήταν η ανανεωμένη έκδοση του μεγάλου εκτός δρόμου μοντέλου της Jeep. Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε Jeep, η μάσκα, έγινε πιο λεπτή και δένει πιο αρμονικά με τα νέα φωτιστικά σώματα LED. Άλλαξε επίσης ο εμπρός προφυλακτήρας, ενώ στην «ουρά» του αυτοκινήτου φιγουράρουν οι νέες απολήξεις της εξάτμισης. Ανανεωμένο είναι και το εσωτερικό, με νέο τιμόνι, πίνακα οργάνων, διαφορετική διάταξη των κουμπιών στην κονσόλα και ποιοτικότερα υλικά.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep εξοπλίζει το ανανεωμένο Grand Cherokee με έναν νέο 3λιτρο V6 diesel, ο οποίος αποδίδει 240 PS. Συνδυάζεται με νέο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και εμφανίζει κατανάλωση 7,5 lt/100 km στον αυτοκινητόδρομο για τη δικίνητη έκδοση και 8,4 lt/100 km για την 4×4. Η μέγιστη αυτονομία φθάνει ακόμη και τα 1.175 km. Το κιβώτιο των 8 σχέσεων διατίθεται με τον 3.6 Pentastar V6 και τον 5.7 V8, βελτιώνοντας την κατανάλωσή τους.

Σημαντική είναι η αναβάθμιση του εξοπλισμού ασφαλείας, ο οποίος περιλαμβάνει πληθώρα αερόσακων, αλλά και συστήματα όπως αυτά για την αποφυγή σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα ή ανατροπής, Hill-ascent Control, Hill-descent Control.[nggallery id=1484]