Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το μικρό SUV της Peugeot

Ελλάδα 5:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το μικρό SUV της Peugeot

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Το μικρό SUV της Peugeot

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του 2008 και το NewsAuto.gr παρουσιάζει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μικρού SUV πριν τις ανακοινώσεις από την Peugeot. Ο εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο στη Γενεύη και θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά από την ερχόμενη άνοιξη.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται και από τις επίσημες φωτογραφίες, οι ομοιότητες του αυτοκινήτου παραγωγής με το πρωτότυπο 2008 Concept είναι μεγάλες. Έχουν διατηρηθεί η μάσκα, το καπό, τα φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω (με ελάχιστες αλλαγές), ενώ αλλάζουν οι προφυλακτήρες και οι ράγες οροφής. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών βρίσκονται στη συμβατική θέση και όχι κρυμμένες στην τρίτη κολώνα.

Το μήκους 4,14 m 2008 θα διατίθεται κατά την περίοδο του λανσαρίσματός του με τέσσερις κινητήρες. Βασικός είναι ο 3κύλινδρος 1.2 turbo, ο οποίος – όπως έχει ενημερώσει εδώ και καιρό το NewsAuto.gr – αποδίδει 110 PS. Τη γκάμα θα συμπληρώνουν ο γνωστός 1.6 THP με 156 PS και οι δύο diesel 1.6 e-HDi, απόδοσης 92 και 115 PS. Οι τιμές του νέου 2008 αναμένεται να ξεκινούν στη Γαλλία από το επίπεδο των 17.000 ευρώ.[nggallery id=1395]