Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Pathfinder

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Pathfinder

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Pathfinder

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ελάχιστες διαφορές από το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Ντιτρόιτ, έχει η έκδοση παραγωγής του νέου Nissan Pathfinder. Το μεγάλο SUV θα κυκλοφορήσει αρχικά στις ΗΠΑ, ενώ μέσα στο 2013 θα έρθει και στην Ευρώπη, με κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές. Σε σχέση πάντως με την απερχόμενη γενιά, έχει αρκετά πιο ελκυστική και δυναμική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος η μεγάλη μάσκα με το πλαίσιο χρωμίου ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα, ενώ στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα υπάρχει προστατευτική ποδιά. Το πολυτελές εσωτερικό έχει επταθέσια διάταξη, ενώ και εδώ θα υπάρχουν ορισμένες τροποποιήσεις στην ευρωπαϊκή έκδοση. Μέσω του επιλογέα στη βάση της κονσόλας, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 2WD (κίνηση σε δύο τροχούς), σε 4WD (τετρακίνηση) ή Auto (με το σύστημα να ελέγχει αυτόματα τη κατανομή της ροπής, ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου).

Στη βόρεια Αμερική θα κυκλοφορήσει με εξελιγμένη έκδοση του V6 κινητήρα, χωρητικότητας 3,5 lt, ο οποίος αποδίδει 265 PS και θα συνδυάζεται με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Η Nissan υπόσχεται ότι το συγκεκριμένο «δίδυμο» θα προσφέρει μειωμένη κατανάλωση κατά 25%. Για την ευρωπαϊκή αγορά προορίζονται λογικά σύνολα με μικρότερο κυβισμό και πιο οικονομικά.[nggallery id=265]