Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην παραγωγή το μικρό SUV της Chevrolet

Ελλάδα 12:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην παραγωγή το μικρό SUV της Chevrolet

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην παραγωγή το μικρό SUV της Chevrolet

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Την άνοιξη του 2013 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Trax, ενισχύοντας τη γκάμα της Chevrolet. Το νέο μικρό SUV θα μοιράζεται το ίδιο πάτωμα με το Mokka, οπότε το μήκος του αναμένεται να είναι κοντά στα 4,28 m του μοντέλου της Opel. Το Trax δείχνει αρκετά συμπαγές, με ιδιαίτερα μυώδες το εμπρός μέρος. Το εσωτερικό του θα μπορεί να φιλοξενήσει πέντε επιβάτες και θα έχει πολλές θήκες για μικροαντικείμενα. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ θα ξεπερνά τα 500 λίτρα.

Advertisement
Advertisement

Η Chevrolet δεν ανακοίνωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Trax, όμως θα κυκλοφορήσει τόσο σε προσθιοκίνητη όσο και σε 4×4 έκδοση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αναμένεται να φέρει κοινή γκάμα κινητήρων με το Mokka, με τη διαφορά οτι το Trax θα διαθέτει στη βασική έκδοση τον 1.3lt diesel κινητήρα απόδοσης περίπου 100PS, που θα κινεί την 2κίνητηέκδοση.
Απο εκεί και πέρα θα διαθέτει τον ατμοσφαιρικό 1.6 με τα 115 PS και τον 1.4 turbo, ισχύος 140 PS. Θα υπάρχει και ο 1.7 CDTI (diesel) των 130 PS.

«Το Trax είναι το εισιτήριο της Chevrolet στην αναπτυσσόμενη αγορά των μικρών SUV και θα προσφέρει ευελιξία, οικονομία στην κατανάλωση και συμπεριφορά κλασσικού αυτοκινήτου. Χαρακτηριστικά δηλαδή που ζητούν οι κάτοικοι των πόλεων», υποστήριξε η Susan Docherty, Πρόεδρος της Chevrolet Ευρώπης.

Τους επόμενους μήνες, και όσο πλησιάζουμε στην έκθεση του Παρισιού, θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Trax και θα δούμε φωτογραφίες του πίσω μέρους και της καμπίνας των επιβατών.

Advertisement
Advertisement